Sister Death er titlen på en prequel til den populære Netflix-gyserfilm Verónica fra 2017. Og du kan nu se en teaser trailer og læse mere om filmen, der får premiere på Netflix senere i år!

Sister Death er en såkaldt prequel til Verónica. Det vil sige, at den foregår før Verónica, der handlede om en ung kvinde, der skulle beskytte sin yngre bror og søster. Denne beskyttelse blev nødvendig, eftersom hun forsøgte at bringe deres døde fars ånd tilbage via et Ouija-bræt.

LÆS OGSÅ:

Vores anmeldelse af Netflix-gyserfilmen Verónica >

Verónica er løst baseret på den sande historie om Estefania Gutierrez Lazaro. Hun var en spansk teenager, der døde på mystisk vis i 1992 efter at have brugt et Ouija-bræt. Du kan se Verónica på Netflix >

Sister Death foregår i efterkrigstidens Spanien. Her ankommer Narcisa (Aria Bedmar), en ung novice med overnaturlige kræfter, til et tidligere kloster, der nu er en skole for piger, for at blive lærer.

Som dagene går, er der mærkelige begivenheder og stadig mere foruroligende situationer, der plager hende. Til sidst vil det få hende til at afsløre de forfærdelige hemmeligheder, der omgiver klostret og hjemsøger dets beboere.

LÆS OGSÅ:

Vores anmeldelse af Sister Death >

Samme instruktør til begge gyserfilm

Det er Paco Plaza, der endnu engang instruerer – ligesom han gjorde på første film. Han var også med til at instruere [REC], der stadig er en af mine absolutte gyserfilm! Manuskriptet er skrevet af Jorge Guerricaechevarría, der tidligere har skrevet El aviso (2018), El bar (2017) og 30 Coins-serien.

Sister Death kommer til at handle om karakteren Narcisa, der får tilnævnet “Hermana Muerte” (der betyder “Søster død” på spansk). Hun spilles i ældre udgave af Consuelo Trujillo i Veronica. Almudena Amor, Luisa Merelas, Chelo Vivares og Maru Valdivielso medvirker også i Sister Death.

Sister Death åbner genrefilmfestivalen Sitges Film Festival i oktober, og vi får lov at se filmen på Netflix fra den 27. oktober 2023.

I skrivende stund står der på Netflix, at filmen får den danske titel Søster død. Vi krydser dog fingre for, at det enten bliver den internationale (altså engelske) Sister Death eller den spanske originaltitel Hermana Muerte. Lige præcis Søster død virker bare som en unødvendig titeloversættelse.

Du kan se en trailer til filmen nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg