Thrilleren Valencia har været på vores radar et stykke tid – Mary Elizabeth Winstead spiller en kvinde, der vågner op i en kælder efter et uheld. John Goodman spiller manden, der har taget hende ned i kælderen og fortæller hende, at der har været et atomangreb udenfor. Men titlen på filmen er nu ændret til 10 Cloverfield Lane, og den lader til at være en spin-off til Cloverfield fra 2008.

Producer JJ Abrams udtaler:

We wanted to make it a blood relative of ‘Cloverfield’. The idea was developed over time. We wanted to hold back the title for as long as possible.

10 CLOVERFIELD LANEDan Trachtenberg instruerer filmen, der allerede har premiere den 11. marts 2016 i USA, og det ser pt. ud til, at den danske premieredato bliver dagen før; 10. marts 2016.

Der er landet en bootleg trailer af filmen, der dog virker til at være i relativ god kvalitet, så mon ikke den er en del af markedsføringen.

OPDATERING: Vi har fået traileren i høj kvalitet nu.

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.