Opdatering 2/9: Sæson 2 er endnu ikke godkendt til igangsættelse – læs mere her

Fangoria rapporterer, at 2. sæson af ‘The Walking Dead’ er bestilt, og produktionen af de angiveligt 13 afsnit begynder februar 2011.

1. sæson finder sted i den hede stat Atlanta, hvor betjenten Rick Grimes leder en flok overlevende i en verden overrendt af levende døde.

Frank Darabont (‘The Mist’, ‘The Green Mile’) står bag serien og vil også instruere det første afsnit af 1. sæson, der består af 6 afsnit. Der er lige nu tale om, at ‘The Mist’-stjernen Thomas Jane meget gerne vil være med i serien, så de to kan arbejde sammen igen. Derudover er følgende allerede castet til serien: Jon Bernthal, Andrew Lincoln, Jeffrey DeMunn, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden, Steven Yeun, Michael Rooker, Chandler Riggs, Linds Edwards, Jim Coleman, Emma Bell, IronE Singleton, Adrian Kali Turner og Norman Reedus.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg