En ‘Prometheus’ trailer af meget ringe kvalitet er nu dukket op forskellige steder på nettet, og du kan se den lige her.

Dem der bare ikke KAN vente på at se en trailer til ‘Prometheus’ i god kvalitet, kan nu vælge at se en smugfilmet version nedenfor. Kvaliteten er absolut rædselsfuld, og jeg får personligt ikke rigtig noget ud af at se den, men dem der lyster skal da have muligheden. Men mon ikke vi kan forvente en ordentlig version inden længe…

‘Prometheus’ har dansk premiere den 31. maj 2012.

TRAILEREN ER BLEVET FJERNET AF FILMSELSKABET

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg