Vi har set både ‘Mother’ og ‘The Loved Ones’, og de er begge bestemt et syn hver – læs vores anmeldelse af ‘The Loved Ones’ her. En anmeldelse af den sydkoreanske ‘Mother’ kommer her på sitet inden længe.

Ekstraforestillinger:

‘THE LOVED ONES’ (84 min)
Søndag den 25. april, Empire, kl. 22.30

Vi befinder os i middelklasse-Australien, hvor en ung mand bedøver sorgen og skyldfølelsen over sin fars død med hashrygning og metalmusik. Moderen er slidt op, og hans eneste lille lyspunkt i livet er hans lækre kæreste, som han snart skal til afdansningsbal med. Men historien tager en noget uventet drejning, da han bliver kidnappet og pludselig selv er hovedattraktionen til et afdansningsbal, hvor underholdningen ellers består af seksuelle ydmygelser og tortur med blandt andet en boremaskine.

‘MOTHER’ (128 min)
Onsdag den 28. april, Dagmar, kl. 21.30

‘Mother’ er Joon-hos videreudvikling af den allerede ret brillante ‘Memories of Murder’. Her fortæller han om en ældre kvinde, der bor sammen med sin lettere evnesvage søn og selv tager detektivbukserne på, da denne fængsles for mord.

Følg alle ændringer og ekstravisninger hos CPH PIX >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg