Mark Duplass er tilbage som Peachfuzz i Creep 2, der er anden del af trilogien. Og premieren er lige om hjørnet…

Creep 2 er skrevet af Patrick Brice og Mark Duplass, der også stod bag den første film, Creep fra 2014.

Brice instruerer, mens Duplass vender tilbage i rollen som psykopaten Peachfuzz. Denne gang er hans offer spillet af Desiree Akhavan.

Desiree Akhavan

Desiree Akhavan

Det har hele tiden været meningen, at Creep skulle være en trilogi, og efter succcessen med første film, er Creep 2 og Creep 3 på plads.

Creep 2 er sat til at få amerikansk VOD premiere den 24. oktober 2017 – lige op til Halloween. Den får derefter global premiere på Netflix den 23. december 2017.

Her er det officielle plot:

Sara er en videokunstner, hvis primære fokus er at skabe intim kontakt med enlige mænd. Da hun finder en online annonce for “video arbejde”, er hun sikker på, at hun har fået sit drømmeprojekt. Hun kører til et afsidesliggende hus i skovene og møder en mand, der påstår at være seriemorder. Hun kan ikke modstå chancen for at skabe noget chokerende kunst, så hun beslutter at tilbringe en dag med ham. Men som dagen skrider frem finder hun ud af, at hun nok har gravet et hul, hun ikke kan komme ud af.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.