Søger du nogle nye gyserfilm på Netflix i august 2021? Se her en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i løbet af august 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i august 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Countdown (2019)

Premiere på Netflix den 1. august 2021 

En sygeplejerske downloader en app, som forudsiger brugerens nøjagtige dødstidspunkt, og opdager, at hun har tre dage tilbage til at kæmpe mod uret og ændre sin skæbne.

Læs vores COUNTDOWN anmeldelse >

The Final Girls (2015)

Premiere på Netflix den 1. august 2021 

En teenager opdager, at hun er fanget i kultgyserfilmen Camp Bloodbaths fiktive verden, en film som hendes nu afdøde mor spillede hovedrollen i for 20 år siden.

Læs vores THE FINAL GIRLS anmeldelse >

A Perfect Getaway (2009)

Premiere på Netflix den 1. august 2021 

Cliff og Cydney er nygifte og nyder den perfekte bryllupsrejse i Hawaii – indtil de møder et par faretruende vandrere.

Læs vores A PERFECT GETAWAY anmeldelse >

Tophemmelige UFO-projekter nu offentliggjort / Top Secret UFO Projects Declassified (2021)

Premiere på Netflix den 3. august 2021

Selvom påstande om møder med rumvæsner længe er blevet afvist, tror mange på, at det ikke kun er sandsynligt, at UFO’er eksisterer, men at det er et faktum.

Aftermath (2021)

Premiere på Netflix den 4. august 2021

I et desperat forsøg på at redde deres ægteskab slår et ungt par til og køber deres drømmehus, men foruroligende hændelser afslører husets problematiske fortid.

Læs vores AFTERMATH anmeldelse >

Hit & Run: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 6. august 2021

En mands liv bliver vendt på hovedet, da hans elskede kone bliver dræbt i en mystisk ulykke med en flugtbilist i Tel Aviv.

Sværmen / The Swarm (2020)

Premiere på Netflix den 6. august 2021

En enlig mor opdrætter græshopper som proteinrig kost, men har svært ved at få dem til at formere sig – indtil hun opdager, at de er glade for blod.

Læs vores THE SWARM anmeldelse >

Zombieland: Double Tap (2019)

Premiere på Netflix den 9. august 2021

I efterfølgeren til Zombieland må de fire menneskelige, dræbermaskiner bekæmpe nye zombier, der har udviklet sig siden den første film, men også nye overlevende. Allervigtigst skal de kæmpe for at overleve samværet med deres flabede, dysfunktionelle papfamilie.

Læs vores Zombieland 2 anmeldelse >

Gådefuld forsvinden / Gone for Good: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 13. august 2021

For ti år siden mistede han to, som han elskede. Da hans forlovede forsvinder, må han afdække fortrængte hemmeligheder – eller miste alt. Baseret på Harlan Cobens roman.

Læs vores GÅDEFULD FORSVINDEN anmeldelse her >

Brand New Cherry Flavor – Miniserie (2021)

Premiere på Netflix den 13. august 2021

En filmproducent drager til Hollywood i starten af 1990’erne for at lave sin film, men falder ned i et hallucinatorisk kaninhul med sex, magi, hævn – og killinger.

Læs vores BRAND NEW CHERRY FLAVOR anmeldelse >

Zombie Detective: Sæson 1

Premiere på Netflix den 13. august 2021 (kun med engelske sprogindstillinger)

Missing memories of his past, a zombie assumes the identity of a private detective to unravel the secrets and mysteries behind his existence.

Only Mine (2019)

Premiere på Netflix den 15. august 2021

Efter at have datet en charmerende betjent, der har forvandlet sig til en besat stalker, må en pige fra provinsen redde sig ud af hans dødsensfarlige spil.

Læs vores engelske anmeldelse >

Den sorte ø / Black Island (2021)

Premiere på Netflix den 18. august 2021

Mørke hemmeligheder på en tilsyneladende fredelig ø truer med at opsluge en forældreløs studerende, da han kommer tæt på en mystisk ny lærer.

Læs vores DEN SORTE Ø anmeldelse >

Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes (2021)

Premiere på Netflix den 18. august 2021

Seriemorderen Dennis Nilsen fortæller om sit liv og sine frygtelige forbrydelser på en række uhyggelige lydbånd, der blev optaget i hans fængselscelle.

Læs vores THE NILSEN TAPES anmeldelse >

Sweet Girl (2021)

Premiere på Netflix den 20. august 2021

En mand (Jason Momoa) sværger at straffe de ansvarlige for sin hustrus død, samtidig med at han beskytter det eneste familiemedlem, han har tilbage – sin datter.

The Witcher: Nightmare of the Wolf (2021)

Premiere på Netflix den 23. august 2021

Universet omkring The Witcher udvides i denne 2D-animerede film, som handler om en kæmpestor, ny trussel mod Kontinentet.

The Old Ways (2020)

Premiere på Netflix den 25. august 2021

En journalist besøger sit fødested i Veracruz i forbindelse med en historie om stammekultur, men bliver kidnappet af lokale, som tror, hun er besat af en dæmon.

Læs vores THE OLD WAYS anmeldelse >

Post Mortem: Ingen dør i Skarnes / No One Dies in Skarnes – Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 25. august 2021

En kvinde, der er erklæret død, vågner pludselig med en umættelig lyst til blod, hvilket kan være en fordel for hendes families skrantende bedemandsforretning.

Læs vores POST MORTEM anmeldelse >

Open Your Eyes: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 25. august 2021

Efter en ulykke forsøger en teenager med hukommelsestab at genopbygge sit liv på et center for hukommelsesforstyrrelser, men behandlingsprogrammet gør hende mistænksom.

Læs vores OPEN YOUR EYES anmeldelse (engelsk) >

Clickbait: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 25. august 2021

Da familiefaren Nick Brewer bliver bortført, kæmper hans nærmeste for at opklare, hvem der står bag – og hvorfor.

Læs vores CLICKBAIT anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.