Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i december 2017.

Listen bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Dark – sæson 1

Premiere 1. december 2017
Et forsvundet barn sætter fire familier i gang med en febrilsk søgen efter svar, mens de afdækker et hjernevridende mysterium, der spænder over tre generationer.

Devil

Premiere 1. december 2017
Den overnaturlige thriller foregår i en kontorbygning. Der er flere mennesker, der sidder fast i en elevator, og en af dem er Djævelen. Udenfor elevatoren er der en sikkerhedsvagt og en politimand. Sikkerhedsvagten forsøger at overbevise betjenten om, at han er den udvalgte til at redde de andre og forsøger derfor at få dem alle ud af elevatoren.

The Worthy

Premiere 1. december 2017
I en nær fremtid, hvor civilisationen er fortid, bringer en mand sin familie i fare, da han modvilligt lukker fremmede ind i lejren.

The Thing (1982)

Premiere 1. december 2017
Forskere i Antarktis tvinges til at forlade deres research, da en helikopter styrter ned i nærheden og bringer en enlig hund ind i lejren.

Taking Lives

Premiere 1. december 2017
En seriemorder, der overtager sine ofres identitet, er på fri fod, og FBI-agenten Illeana må og skal standse ham — eller standser han hende?

2001: A Space Odyssey

Premiere 1. december 2017
2001 – A Space Odyssey er Stanley Kubricks Oscar®-vindende* mesterværk, der på ypperlig vis skildrer kampen mellem mennesket og maskinerne, og som dristigt og medrivende lader musik og bevægelse gå op i en højere enhed.

I, Robot

Premiere 1. december 2017
Den teknologiforskrækkede betjent Del Spooner efterforsker mordet på en videnskabsmand i Chicago i midten af det 21. århundrede.

Temple

Premiere 2. december 2017
På trods af advarsler fra lokale indbyggere om at holde sig væk besøger tre naive, amerikanske turister et mystisk bjergtempel i Japan. Læs vores anmeldelse af Temple på HeavenOfHorror.com >

Ash vs Evil Dead – sæson 2

Premiere 12. december 2017
30 år senere vender dæmonjægeren Ash Williams tilbage for at kæmpe mod en ny Deadite-plage. Selvom han har mistet en hånd, kan han stadig sit kram.

Neverlake

Premiere 15. december 2017
En teenager, der besøger sin fremmedgjorte far i Italien, finder Neverlake – en gammel sø, der siges at være bevogtet af de dødes ånder.

Paranormal Activity

Premiere 15. december 2017
Det unge par, Katie og Micah, er for nylig flyttet ind i et lille hus, hvor de kort efter begynder at mærke nogle forstyrrelser. Der er… noget. En skabning, en tilstedeværelse, som måske, måske ikke er af dæmonisk karakter. Den er mest aktiv om natten, når parret sover. Eller rettere sagt, når de prøver at sove. Katie har mærket dette skræmmende fænomen, lige siden hun var lille, og det er også som om, at skabningen er mest interesseret i Katie. Micah har købt et dyrt videokamera for at dokumentere hele forløbet, og snart bliver han besat af tanken om at opklare mysteriet. Kameraet optager alt, hvad der sker i soveværelset om natten. Og det bliver værre og værre…

Discovering Bigfoot

Premiere 15. december 2017
Følg med Todd Standing, dr. Jeff Meldrum og andre forskere ind i vildmarken, hvor de forsøger at finde det endelige bevis på Bigfoots eksistens.

The Haunting of Helena

Premiere 15. december 2017
Kort efter Sophias unge datter mister sin første tand, bliver et besøg fra “tandfeen” til et mareridt, der ikke vil stoppe.

Bright

Premiere 22. december 2017
I et L.A. fyldt med racespændinger falder en menneskebetjent og hans ork-partner over en magtfuld genstand og bliver involveret i en krig om herredømmet.

Travelers – Sæson 2

Premiere 26. december 2017
En efterforsker opsporer fire personer, som ser ud til at have fået helt nye personligheder, hvilket fører til en forbløffende opdagelse om menneskehedens fremtid.

Black Mirror – Sæson 4

Premiere 29. december 2017
En tankevækkende antologi, der rammer ind i folks kollektivistiske uro omkring den moderne verden. Den nye sæson byder seks nye historier, seks nye verdener, der udforsker den moderne tech-paranoia, der fører til uforglemmelige – og sommetider foruroligende – konklusioner.