Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i december 2017.

Listen bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Dark – sæson 1

Premiere 1. december 2017
Et forsvundet barn sætter fire familier i gang med en febrilsk søgen efter svar, mens de afdækker et hjernevridende mysterium, der spænder over tre generationer. Læs vores anmeldelse >

Devil

Premiere 1. december 2017
Den overnaturlige thriller foregår i en kontorbygning. Der er flere mennesker, der sidder fast i en elevator, og en af dem er Djævelen. Udenfor elevatoren er der en sikkerhedsvagt og en politimand. Sikkerhedsvagten forsøger at overbevise betjenten om, at han er den udvalgte til at redde de andre og forsøger derfor at få dem alle ud af elevatoren.

The Worthy

Premiere 1. december 2017
I en nær fremtid, hvor civilisationen er fortid, bringer en mand sin familie i fare, da han modvilligt lukker fremmede ind i lejren.

The Thing (1982)

Premiere 1. december 2017
Forskere i Antarktis tvinges til at forlade deres research, da en helikopter styrter ned i nærheden og bringer en enlig hund ind i lejren.

Taking Lives

Premiere 1. december 2017
En seriemorder, der overtager sine ofres identitet, er på fri fod, og FBI-agenten Illeana må og skal standse ham — eller standser han hende?

2001: A Space Odyssey

Premiere 1. december 2017
2001 – A Space Odyssey er Stanley Kubricks Oscar®-vindende* mesterværk, der på ypperlig vis skildrer kampen mellem mennesket og maskinerne, og som dristigt og medrivende lader musik og bevægelse gå op i en højere enhed.

I, Robot

Premiere 1. december 2017
Den teknologiforskrækkede betjent Del Spooner efterforsker mordet på en videnskabsmand i Chicago i midten af det 21. århundrede.

Temple

Premiere 2. december 2017
På trods af advarsler fra lokale indbyggere om at holde sig væk besøger tre naive, amerikanske turister et mystisk bjergtempel i Japan. Læs vores anmeldelse af Temple på HeavenOfHorror.com >

Ash vs Evil Dead – sæson 2

Premiere 12. december 2017
30 år senere vender dæmonjægeren Ash Williams tilbage for at kæmpe mod en ny Deadite-plage. Selvom han har mistet en hånd, kan han stadig sit kram.

Neverlake

Premiere 15. december 2017
En teenager, der besøger sin fremmedgjorte far i Italien, finder Neverlake – en gammel sø, der siges at være bevogtet af de dødes ånder.

Paranormal Activity

Premiere 15. december 2017
Det unge par, Katie og Micah, er for nylig flyttet ind i et lille hus, hvor de kort efter begynder at mærke nogle forstyrrelser. Der er… noget. En skabning, en tilstedeværelse, som måske, måske ikke er af dæmonisk karakter. Den er mest aktiv om natten, når parret sover. Eller rettere sagt, når de prøver at sove. Katie har mærket dette skræmmende fænomen, lige siden hun var lille, og det er også som om, at skabningen er mest interesseret i Katie. Micah har købt et dyrt videokamera for at dokumentere hele forløbet, og snart bliver han besat af tanken om at opklare mysteriet. Kameraet optager alt, hvad der sker i soveværelset om natten. Og det bliver værre og værre…

Discovering Bigfoot

Premiere 15. december 2017
Følg med Todd Standing, dr. Jeff Meldrum og andre forskere ind i vildmarken, hvor de forsøger at finde det endelige bevis på Bigfoots eksistens.

The Haunting of Helena

Premiere 15. december 2017
Kort efter Sophias unge datter mister sin første tand, bliver et besøg fra “tandfeen” til et mareridt, der ikke vil stoppe.

Bright

Premiere 22. december 2017
I et L.A. fyldt med racespændinger falder en menneskebetjent og hans ork-partner over en magtfuld genstand og bliver involveret i en krig om herredømmet.

District 9

Premiere 22. december 2017
I ‘District 9’ bliver vi præsenteret for en parallel verden, hvori fremmede væsner fra rummet ankom til jorden for 20 år siden, og deres rumskib standser direkte over Johannesburg i Sydafrika. Disse rumvæsener var egentlig bare flygtninge fra en fjern, ødelagt verden, og de ankom som syge og undervægtige stakler, der søgte husly. Efter pres fra jordens befolkning, valgte regeringen at installere dem i en flygtningelejr, der fik navnet “Distrikt 9” hvor de fik lidt mad og tag over hovedet, mens verdens nationer diskuterede, hvad der skulle ske med dem.
Efter 20 år er Distrikt 9 blevet det værste slumområde, hvor nigerianske gangstere sidder på magten – og ikke mindst kattemaden, som rumvæsenerne er vilde med – og menneskenes tålmodighed er efterhånden sluppet op. De fremmede væsner bliver derfor sat under kontrol af et privat selskab, som i virkeligheden kun er interesseret i at kunne aktivere væsnernes heftige våben. Alle forsøg er dog hidtil mislykkedes, da det kræver, at man har væsnernes DNA. En af selskabets medarbejdere, Wikus, bliver under en våben razzia i Distrikt 9 smittet med et virus, som begynder at ændre hans DNA, og snart er jagten gået ind på denne mand, der som det eneste menneske kan aktivere rumvæsenernes våben. Og hvor gemmer du dig i en verden, hvor alle mennesker leder efter dig? Distrikt 9…

Creep 2

Premiere 23. december 2017
Sara er en videokunstner, hvis primære fokus er at skabe intim kontakt med enlige mænd. Da hun finder en online annonce for “video arbejde”, er hun sikker på, at hun har fået sit drømmeprojekt. Hun kører til et afsidesliggende hus i skovene og møder en mand, der påstår at være seriemorder. Hun kan ikke modstå chancen for at skabe noget chokerende kunst, så hun beslutter at tilbringe en dag med ham. Men som dagen skrider frem finder hun ud af, at hun nok har gravet et hul, hun ikke kan komme ud af.

Travelers – Sæson 2

Premiere 26. december 2017
En efterforsker opsporer fire personer, som ser ud til at have fået helt nye personligheder, hvilket fører til en forbløffende opdagelse om menneskehedens fremtid.

Knæleren – Sæson 1

Premiere 29. december 2017
Årtier efter sin fængsling tilbyder en seriemorder at hjælpe med at løse en række mord – men kun hvis hendes søn, som nu er politimand, vil arbejde sammen med hende.
Se trailer >

Black Mirror – Sæson 4

Premiere 29. december 2017
En tankevækkende antologi, der rammer ind i folks kollektivistiske uro omkring den moderne verden. Den nye sæson byder seks nye historier, seks nye verdener, der udforsker den moderne tech-paranoia, der fører til uforglemmelige – og sommetider foruroligende – konklusioner. Læs vores anmeldelse af Black Mirror sæson 4 >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.