Lithgow skal være med i alle 12 afsnit af 4. sæson, da han skal spille Walter Simmons, Miami’s seneste seriemorder, og Dexter Morgans (Michael C. Hall) nye nemesis. 
Simmons er beskrevet som en stille og rolig forstadsbeboer, der lever et dobbeltliv som en af USA’s mest dødbringende seriemordere, kaldet "Trinity Killer" på grund af hans vane med at dræbe tre personer af gangen. Han flytter til Miami efter at være blevet sporet af FBI agenten Frank Lundy (Keith Carradine), hvor Dexter Morgan skal bistå i efterforskningen og bliver fascineret af "Trinity’s" evner. 
Sæson fire af "Dexter" har premiere i USA den 27. september.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.