‘Teratoma’ bliver en fælles produktion af Jaz Films og Neo Art & Logic. Navnet på filmen stammer fra den medicinske betegnelse på noget væv, der formes til en stor tumor, som ofte inkluderer hår, tænder eller fingernegle. En søgning på Google giver et fingerpeg om, at dette bliver en meget grafisk film…

Kitamura vil arbejde ud fra et manuskript af Jim Agnew og Sean Keller, manuskriptforfatterne bag Dario Argento’s ‘Giallo’. De lavede også en omskrivning af John Carpenter’s kommende thriller ‘The Ward’.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg