Men i hvert fald så starter serien op igen, efter den har haft en noget uvis fremtid på dansk TV med dårlige seertal. Grunden til dette er nok, at serien vises så lang tid efter USA, at man har kunne få den på DVD længe.

‘True Blood’ bliver del af en ny serie-aften på TV 2 Zulu fra tirsdag den 16. marts sammen med en helt ny serie, "Nurse Jackie" samt nye afsnit af ‘Californication’.

‘True Blood’ har fået en række priser fra den seneste Scream Awards, bl.a. for bedste tv-show, bedste skuespillerinde (Anna Paquin), bedste mandlige skuespiller (Stephen Moyer) og bedste skurkerolle (Alexander Skarsgård).

I første afsnit, der vises 16. marts, finder Sookie en forbindelse mellem de mord, der har hærget Bon Temps, men havner samtidig i seriemorderens sigtekorn. Jason sidder i fængsel for mordet på Amy, men får et overraskende besøg, der ændrer hans syn på tingene og giver ham et nyt kald i livet. Og Bill sætter livet på spil i et forsøg på at redde Sookie fra seriemorderen.

Se ‘True Blood’ fra tirsdag den 16. marts kl. 20 på TV 2 Zulu.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg