Raised by Wolves er en ny sci-fi-serie af Ridley Scott & Aaron Guzikowski med danske Amanda Collin i hovedrollen. Serien kan nu ses på både YouSee, Canal Digital Go & HBO Nordic i Danmark!

Raised by Wolves er en sci-fi-serie, der er skabt og skrevet af Aaron Guzikowski (Prisoners), og hvor Ridley Scott selv har instrueret de første to afsnit. De har begge ligeledes været med til at producere serien.

Danske Amanda Collin (Undtagelsen) spiller hovedrollen som androiden Mother, og hun spiller blandt andet overfor Travis Fimmel (Vikings).

Raised by Wolves foregår på en fjern planet i et postapokalyptisk univers. En androide-mor er programmeret til at opfostre en enklave af menneskebørn som ateister, efter en religionskrig blandt menneskene har lagt jorden øde. Da en menneskegruppe gør sit indtog på den fjerne planet, genopblusser religionskrigen dog for alvor.

Raised by Wolves sci-fi-serie

Amanda Collin er skøn og serien er flot visuelt, men…

Raised by Wolves havde premiere den 16. september 2020 på TNT gennem streamingtjenesterne YouSee og Canal Digital Go. Fra den 16. december 2020 har alle 10 afsnit fået premiere på HBO Nordic, hvor sæson 1 nu også kan ses i sin helhed.

Vi prøvede at se første afsnit, da den havde premiere i september, og den fangede os slet ikke! Amanda Collin er rigtig god i hovedrollen, men selve universet, der er skabt, ramte os desværre ikke. Vi havde faktisk svært ved at komme igennem første afsnit, og så får man ikke specielt lyst til at se videre.

Omvendt, så var det heller ikke fair at anmelde en serie, som vi reelt ikke havde set, selvom den lå tilgængelig. Derfor ingen Raised by Wolves anmeldelse fra os. Hvis vi pludselig vælger at give den en ekstra chance, kan det dog være, at den kommer.

Ikke mindst da serien allerede er fornyet med en sæson 2. Der er derfor åbenbart nogen, der virkelig godt kan lide serien. Hvis du har set den, vil vi meget gerne høre, hvad du synes i en kommentar nedenfor.

Du kan også se traileren herunder.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg