Netflix i november 2023 byder på en række nye titler. Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i november 2023.

Udover den længe ventede David Fincher seriemorderfilm The Killer, kommer der blandt andet også den danske seriemorderthriller Englemageren, den psykologiske thriller Locked In samt alle 5 sæsoner af serien Six Feet Under.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i november 2023 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen. Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Locked In (2023)

Premiere den 1. november 2023

En venlig sygeplejerske forsøger at finde årsagen til en komapatients skader – og finder frem til bittert fjendskab, utroskab, forræderi og mord.

Læs vores LOCKED IN anmeldelse >

Englemageren (2023)

Premiere den 1. november 2023

Da kriminalbetjenten Laura kaldes på arbejde efter at have været sygemeldt, begynder hendes jagt på en sadistisk seriemorder og hendes egne dæmoner.

Læs vores ENGLEMAGEREN anmeldelse >

Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom (2023) – Dokumentarserie

Premiere den 1. november 2023

Slog Jens Söring sin kærestes forældre ihjel i 1985 – eller var hun morderen? Denne dokuserie dykker ned i spørgsmålene, der stadig omgærer sagen.

Læs vores engelske TILL MURDER DO US PART anmeldelse >

Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom (2023) – Dokumentar

Marlowe (2022)

Premiere den 1. november 2023

En Hollywood-arving hyrer Marlowe til at finde hendes elsker, hvis mystiske skæbne både fører detektiven til byens overklasse og den lyssky underverden.

Six Feet Under: Sæson 1-5

Premiere den 1. november 2023

Et dødsfald i familien tvinger en sørgende mor og hendes børn til at konfrontere deres problemer, mens de fører en begravelsesforretning videre i denne populære serie.

Cyberbunker: En kriminel Underverden (2023)

Premiere den 8. november 2023

Denne dokumentar afslører, hvordan en gruppe hackere drev internettets mørkeste afkroge fra en koldkrigsbunker i en stille tysk turistby.

Læs vores engelske CYBERBUNKER anmeldelse >

The Killer (2023)

Premiere den 10. november 2023

The Killer fortæller historien om en unavngiven lejemorder, der efter flere år med mesterlige udførte mord, uden at efterlade spor, begynder at begå fejl, der gør at han sætter spørgsmålstegn ved hans forståelse af virkeligheden.

Læs vores THE KILLER anmeldelse >

Feedback: Sæson 1 (2023)

Premiere den 15. november 2023

En rockstjerne med hukommelsesproblemer på grund af sin alkoholisme drager ud på en vild søgen efter sin forsvundne søn. Baseret på bestselleren af Jakub Żulczyk.

Læs vores engelske FEEDBACK anmeldelse >

Crime Diaries: The Celebrity Stylist (2023)

Premiere den 22. november 2023

Da en stylist bliver fundet stukket ihjel i sit hjem, får en ung kriminalbetjent 20 dage til at opklare sagen. Inspireret af sande hændelser.

Læs vores engelske anmeldelse >

Squid Game: The Challenge (2023)

Premiere den 22. november 2023 

Fordybet i “Squid Game”-verdenen sætter 456 rigtige spillere deres evner – og figur – på den ultimative prøve for en skelsættende præmie på 4,56 millioner dollars.

Læs vores SQUID GAME: THE CHALLENGE anmeldelse >

En helt normal familie (2023) – Miniserie

Premiere den 24. november 2023 

En tilsyneladende perfekt families verden falder sammen, da et chokerende mord beviser, at de er villige til at tage desperate skridt for at beskytte hinanden.

Læs vores EN HELT NORMAL FAMILIE anmeldelse >

Elena ved det / Elena Knows (2023)

Premiere den 24. november 2023 

En kvinde med Parkinsons sygdom står i spidsen for en kompromisløs jagt for at finde de ansvarlige for hendes datters pludselige død.

Læs vores engelske ELENA KNOWS anmeldelse >

Hard Days (2023)

Premiere den 30. november 2023 

Det hele er allerede noget rod, og nu tror en desperat betjent også, at han kan slippe afsted med at have kørt en person ned. Men der var vidner, og de har hans nummer.

Læs vores engelske HARD DAYS anmeldelse >

Margaux (2022)

Premiere den 30. november 2023 

En gruppe venner lejer et højteknologisk luksushus i forårsferien. Da huset begynder at opføre sig fjendtligt, må de finde en måde at snyde den kunstige intelligens på.

Læs vores MARGAUX anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.