‘The Strangers’ delte vandene i horror-verdenen – vi synes, den var fantastisk, mens andre syntes, den var kedelig. Nu er en efterfølger sat på skinner.

‘The Strangers Part 2’ er planlagt til at starte med indspilningerne i april 2011, og de er lige nu på jagt efter en lokation.

Den franske spillefilmsdebutant Laurent Briet skal instruere denne gang, mens ‘The Strangers’ instruktøren Bryan Bertino har skrevet manuskriptet til 2’eren.

Denne gang skulle de tre mordere (Man in the Mask, Pin-Up Girl og Dollface) gå efter en familie på fire, som pga. den økonomiske krise bliver nødt til at forlade deres hus og flytte ind i en trailer park.

Der er endnu ikke noget cast på plads, men vi følger udviklingen. Rygterne går dog på, at Liv Tyler er med i åbningscenen.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg