Så er der kommet et nyt navn på banen ifm. ‘Twilight: Breaking Dawn’, som starter optagelserne her i efteråret.

Det drejer sig om Maggie Grace, som nogen måske kender fra serien ‘Lost’ samt thrilleren ‘Taken’ med Liam Neeson.

Maggie skal spille rollen som Irina, der er en ny vampyr-trussel mod Kristen Stewart’s Bella. Irina er medlem af Denali-klanen (en gren af Cullen-klanen) og den eneste anden klan, der opfatter sig selv som “vegetariske” vampyrer. Da Irina bebrejder Cullen-familien for sin elskedes død, sætter hendes handlinger gang i en rædselsvækkende kæde af begivenheder.

‘Breaking Dawn’ bliver delt op i 2 film, hvor af del 1 har verdenspremiere 18. november 2011, mens del 2 først kommer et år efter – nemlig 16. november 2012. Begge film optages dog samtidig, så man kan sige, at de får trukket spændingen gevaldigt ud for mange forventningsfulde fans.

Bill Condon skal instruere både del 1 og 2, og de sædvanlige populære folk er med igen – nemlig Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Ashley Greene og Kellan Lutz.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg