The Terror sæson 2 med titlen The Terror: Infamy har nu fået sin første trailer. Læs mere om horrorserien og se traileren her. Premiere på Amazon Prime Video den 16. august 2019.

The Terror sæson 2 hedder The Terror: Infamy og handler om internering af japanske amerikanere i forbindelse med 2. verdenskrig og eftervirkningen i Hiroshima.

Her sker en række bizarre dødsfald, der hjemsøger et japansk amerikansk samfund, og vi følger en ung mands rejse til at forstå og bekæmpe ondskaben, der står bag.

The Terror: Infamy er bl.a. skabt af Alexander Woo (True Blood) og Max Borenstein (Kong: Skull Island, Godzilla). Ridley Scott er executive producer på sæson 2, ligesom han var det på sæson 1 af The Terror.

Læs også: Vores anmeldelse af The Terror sæson 1 >

Et japansk cast

Blandt seriens medvirkende ses Derek Mio som Chester Nakayama; Kiki Sukezane (Lost in Space) som Yuko, en mystisk kvinde fra Chesters fortid; Cristina Rodlo (Miss Bala) som Luz, Chesters hemmelige kæreste; Shingo Usami (Ubrutt) som Henry Nakayama, Chesters far; Naoko Mori (Everest) som Asako Nakayama, Chesters mor; Miki Ishikawa (9-1-1) som Amy, en Nakayama familie ven.

Derudover er den berømte skuespiller, producent, forfatter og aktivist George Takei (Star Trek) en af hovednavnene som Yamato-san, en tidligere fiskerkaptein. Takei fungerer også som konsulent på serien, da han selv har oplevet af komme i sådan en lejr i sin barndom.

The Terror: Infamy får premiere på AMC i USA den 12. august 2019. Herhjemme har første afsnit af The Terror: Infamy premiere på Amazon Prime Video den 16. august 2019. Derefter kommer der et afsnit om ugen.

Se traileren nedenfor.