The Terror sæson 2 med titlen The Terror: Infamy har nu fået sin første trailer. Læs mere om horrorserien og se traileren her. Premiere på Amazon Prime Video den 16. august 2019.

The Terror sæson 2 hedder The Terror: Infamy og handler om internering af japanske amerikanere i forbindelse med 2. verdenskrig og eftervirkningen i Hiroshima.

Her sker en række bizarre dødsfald, der hjemsøger et japansk amerikansk samfund, og vi følger en ung mands rejse til at forstå og bekæmpe ondskaben, der står bag.

The Terror: Infamy er bl.a. skabt af Alexander Woo (True Blood) og Max Borenstein (Kong: Skull Island, Godzilla). Ridley Scott er executive producer på sæson 2, ligesom han var det på sæson 1 af The Terror.

Læs også: Vores anmeldelse af The Terror sæson 1 >

Et japansk cast

Blandt seriens medvirkende ses Derek Mio som Chester Nakayama; Kiki Sukezane (Lost in Space) som Yuko, en mystisk kvinde fra Chesters fortid; Cristina Rodlo (Miss Bala) som Luz, Chesters hemmelige kæreste; Shingo Usami (Ubrutt) som Henry Nakayama, Chesters far; Naoko Mori (Everest) som Asako Nakayama, Chesters mor; Miki Ishikawa (9-1-1) som Amy, en Nakayama familie ven.

Derudover er den berømte skuespiller, producent, forfatter og aktivist George Takei (Star Trek) en af hovednavnene som Yamato-san, en tidligere fiskerkaptein. Takei fungerer også som konsulent på serien, da han selv har oplevet af komme i sådan en lejr i sin barndom.

The Terror: Infamy får premiere på AMC i USA den 12. august 2019. Herhjemme har første afsnit af The Terror: Infamy premiere på Amazon Prime Video den 16. august 2019. Derefter kommer der et afsnit om ugen.

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.