Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i juni 2018.

Listen over film og serier på Netflix i juni 2018 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

JENNIFER’S BODY

Premiere 1. juni 2018
Jennifer er en cheerleader med det perfekte liv, som bliver en tøs fra helvede, da hun bliver besat af en dæmon og begynder at æde fyrene i sin lille Minnesota-by. Hendes bedste ven må derpå forsøge at finde en måde at stoppe hende på.ann

Læs vores anmeldelse >

ANOTHER EARTH

Premiere 1. juni 2018
Efter opdagelsen af en mærkelig Jordlignende planet kører den studerende Rhoda ved et uheld ind i Johns bil og dræber hans familie.

RED DAWN (2012)

Premiere 1. juni 2018
En by i staten Washington vågner til det surrealistiske syn af udenlandske soldater i faldskærme, der daler ned fra himlen. Hurtigt og uden varsel er USA er blevet invaderet, og denne by er det første mål. Fast besluttet på at kæmpe søger en gruppe unge patrioter, under ledelse af den hjemvendte soldat Jed (Chris Hemsworth), tilflugt i byens omkringliggende skove, hvor de træner og reorganiserer sig som en guerillagruppe. Herfra slår de igen mod fjenden for at befri byen mod overmagten og kræve deres frihed tilbage.

ALONG CAME A SPIDER

Premiere 1. juni 2018
Kriminalbetjenten og succesforfatteren Alex Cross har – efter sin partners forfærdelige død – trukket sig tilbage og er gået på pension. Men da en durkdreven forbryder kidnapper en senators unge datter, lokkes Alex til at gå i action igen. Sammen med den Secret Service-agent som har fået til opgave at beskytte den forsvundne pige, følger Alex de snørklede spor, der fører ham til en chokerende opdagelse. Kidnapperen vil have andet og mere end løsepenge…. Han vil have, at Alex skal hjælpe ham med at dokumentere århundredets forbrydelse. Alex må kaste sig ud i et filtret spind af farer og bedrageri i sine bestræbelser på at sætte en stopper for galningen og redde et uskyldigt offers liv – og hele tiden er det, en kamp mod uret.

THE STAIRCASE

Premiere 8. juni 2018
Den 9. december 2001 blev Kathleen Peterson fundet død ved foden af en trappe. Gjorde hendes mand det?
Dokumentarserie.

MARCELLA – Sæson 2

Premiere 8. juni 2018
Kriminalbetjenten Marcella Backland er tilbage på en ny sag om et dystert mord.

ANNABELLE: CREATION

Premiere 11. juni 2018

En dukkemager og hans kone inviterer en nonne og en række piger fra et børnehjem ind i deres hus, nogle år efter deres egen datter er omkommet på tragisk vis. Snart begynder de alle at blive hjemsøgt af dukkemagerens besatte kreation, Annabelle.

Læs vores anmeldelse af Annabelle: Creation >

WORLD WAR Z

Premiere 29. juni 2018
En FN-medarbejder er i et kapløb med tiden og skæbnen, da han rejser verden rundt for at forsøge at stoppe en dødsensfarlig zombieepidemi.

Læs vores anmeldelse af World War Z >

TAU (2018)

Premiere 29. juni 2018
En ung kvinde kidnappes af en opfinder, der bruger hende som testperson til at perfektionere kunstig intelligens. Nu forsøger hun at undslippe sit teknologiske fængsel.

Læs vores anmeldelse af TAU >

CALIBRE (2018)

Premiere 29. juni 2018
To mænd, der har været venner hele livet, tager på jagttur i Skotland, og omstændighederne tester både deres nerver og deres moral.

Læs vores anmeldelse af Calibre >

Skoven [La Forêt] – sæson 1

Premiere 30. juni 2018
Da en teenagepige forsvinder fra en landsby i nærheden af Ardennerne, begynder det lokale politi og en bekymret lærer at afdække et spind af foruroligende hemmeligheder.

Læs vores anmeldelse af Skoven [La Forêt] >

RINGS (2017)

Premiere 30. juni 2018
En ung kvinde bliver bekymret, da hendes kæreste begynder at udforske en mystisk subkultur. Det er den originale “The Ring” myte omkring et videobånd, der påstås at dræbe den, som ser det, inden for syv dage. For at redde sin kæreste, ofrer hun sig selv og opdager noget nyt: Der er en film i filmen, som ingen tidligere har set.

Læs vores anmeldelse af Rings >

THE MAUS

Premiere 30. juni 2018
Alex og Selma er et forelsket par, der er på rejse gennem Bosnien og Herzegovina. Pludselig fornemmer Selma, at nogen jagter dem. Hun klamrer sig til sin muslimske amulet “hamajlija”, hvilket får en mystisk kraft til at dukke op i skoven.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.