I maj kommer nye film og serier på Netflix Danmark, og nogle af dem er gyser-relaterede. Se hvilke film og serier inden for horror, thriller og sci-fi, der kommer på Netflix i maj 2017.

Listen bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

The Secrets of Emily Blair

Premiere 01/05/17
En mand beder den præst, som han har kendt hele livet, om hjælp til at redde sin forlovede, der er besat af en djævel.

The Incident

Premiere 01/05/17
To forbrydere flygter ned ad en trappe med en betjent i hælene, og en kværulerende familie tager ud at køre. Deres rejser vil tage meget længere tid, end de regner med.

The Next Skin

Premiere 01/05/17
Da en tilbagetrukket og længe savnet teenager dukker op igen i en kold bjergby, begynder hans knuste familie at blive i tvivl, om han virkelig er den, han siger, han er.

In the Shadow of Iris

Premiere 01/05/17
Da en rig bankmands kone pludselig forsvinder, åbner der sig en overvældende verden af hemmelige feticher, desperate handlinger og omfattende bedrag.

Penny Dreadful – Sæson 3

Premiere 02/05/17
De klassiske fortællinger om Dracula, Frankenstein m.m. er flettet sammen i denne gyserserie, som udspiller sig i de mørke gader i det victorianske London.

Grimm – sæson 5

Premiere 02/05/2017
Kriminalbetjenten Nick Burkhardt opdager, at han er den sidste i Grimm-slægten – væsner, som beskytter menneskets verden mod monstre, der er vakt til live af eventyr.

The Similars

Premiere 02/05/17
En stormfuld aften i 1968 begynder otte fremmede, som er strandet på en busstation, at få anfald og miste bevidstheden, hvorefter de vågner op og er markant forandret.

Stake Land II: The Stakelander

Premiere 07/05/17
I efterfølgeren til Stake Land følger vi endnu engang Martin, hvis hjem i New Eden bliver ødelagt af Brotherhood gruppen og deres nye vampyrleder, så han må tage alene afsted ud i USA’s barske land i søgen efter hans mentor og vampyrjæger, Mister. Martin vil have hjælp til at få hævn, og da Mister og Martin bliver genforenet, må de forberede sig på en krig mod Brotherhood og dennes uhyrlige overhoved. Men det kræver mere end de to, hvis de skal nedlægge fjenden.

Satanic

Premiere 14/05/2017
Fire unge studerende på vej til Coachella bliver fristet til at tage en omvej for at se nogle gerningsteder. Det kommer til at ændre deres liv på drastisk vis.

Lights Out

Premiere 21/05/2017
Da Rebecca forlader sit barndomshjem, er hun overbevist om, at barndommens rædsler endelig er et overstået kapitel. Da hun var mindre, var hun aldrig helt klar over, hvad der var virkeligt, og hvad der ikke var, når lyset blev slukket. Men nu oplever hendes lillebror, Martin, de samme uforklarlige og rædselsvækkende begivenheder, der engang satte spørgsmålstegn ved hendes forstand og truede hendes liv. Det skræmmende væsen, der har et mystisk tilhørsforhold til deres Mor, Sophie, er vendt tilbage. Forskellen er bare, at denne gang, hvor Rebecca kommer tættere på sandheden om skabningen, er der ingen tvivl om, at alle deres liv er i overhængende fare – når lyset er slukket…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg