YOU sæson 2 får en ny kvindelig hovedrolle, der skal spille overfor Penn Badgleys stalker, Joe Goldberg. Og vi kender hende allerede fra horrorgenren, da det er Victoria Pedretti fra The Haunting of Hill House, som i dén grad gjorde indtryk! Se traileren til You sæson 2 her.

YOU sæson 2 er allerede i gang med produktionen, og nu er det kommet frem, at Victoria Pedretti, der spillede Nell Crain i Netflix’ The Haunting of Hill House, skal spille Joe’s næste store kærlighed.

Hvis du har set The Haunting of Hill House, så er hun helt sikkert en af de karakterer, der gjorde størst indtryk. Ikke mindst på grund af udviklingen for Nell Crain i løbet af serien.

Victoria Pedretti skal spille Love Quinn, der gerne vil være kok, men arbejder i et supermarked. Hun er slet ikke interesseret i sociale medier, men foretrækker i stedet at leve et rigt liv på andre måder.

Med et navn som “Love Quinn” er hun ellers allerede godt på vej til at være alletiders influencer!

Plottet i sæson 2 af YOU

Vi lærer Love at kende, mens hun er midt i en stor sorg. Da hun møder Joe Goldberg, kan hun derfor straks mærke, at de har noget til fælles.

Har du set sæson 1 af YOU, så ved du præcis, hvorfor Joe Goldberg ikke er i hopla, når sæson 2 af YOU starter.

Læs også: Vores anmeldelse af You (Du) >

Udover The Haunting of Hill House kommer vi også til at se Victoria Pedretti i den kommende Quentin Tarantino film Once Upon a Time in Hollywood.

Fra Lifetime serie til Netflix succes

YOU har herhjemme den danske titel DU, og sæson 1 fik premiere på Netflix den 26. december 2018. Det har været en kæmpe succes for Netflix, der overtog rettighederne til serien fra Lifetime.

Allerede efter de første fire uger havde hele 40 millioner set serien!

Eller rettere 40 millioner Netflix konti havde afspillet serien, hvilket nok dækker over betydeligt flere egentlige seere. Én Netflix konto har jo ofte flere personer tilknyttet – og mange ser også serier sammen.

Sæson 1 foregik i New York, men i sæson 2 tager Joe til Los Angeles, og her møder han altså blandt andre Love Quinn.

YOU sæson 2 udkommer den 26. december 2019.

Du kan se den fulde trailer samt teaser traileren til sæson 2 nedenfor.