Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i februar 2019.

Listen over film og serier på Netflix i februar 2019 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i februar 2019, og titlerne kan blive forsinket.

Velvet Buzzsaw

Premiere 1. februar 2019
Velvet Buzzsaw er en thriller, der foregår i Los Angeles’ aktuelle kunstverden, hvor kendte kunstnere og storsamlere betaler en høj pris, når kunsten kolliderer med det kommercielle.

Læs vores anmeldelse af Velvet Buzzsaw >

Nightflyers – sæson 1

Premiere 1. februar 2019
En broget flok forskere og opdagelsesrejsende tager med historiens mest avancerede rumskib på en mission for at kontakte fremmede livsformer, der kan sidde inde med den nødvendige viden til at redde menneskeheden fra overhængende udryddelse. Mens de rejser dybere ind i det ukendte, begynder et stigende antal mysterier og destruktive hændelser at true missionen og besætningens liv. Spændinger og mistillid spreder sig om bord på skibet, mens alle må prøve at ud af, hvem – eller hvad – der er ansvarlig, og om de kan stole på hinanden længe nok til at redde menneskeheden.

Læs vores anmeldelse af Nightflyers >

Aterrados (2017)

Premiere 1. februar 2019
Da der begynder at ske uhyggelige ting i et kvarter i Bueonos Aires, indleder paranormale efterforskere og en tidligere politimand en skræmmende undersøgelse.

Læs vores anmeldelse af Aterrados >

Sparta – Sæson 1

Premiere 1. februar 2019
Da en aldrende detektiv efterforsker en lærers mystiske død, bliver han hvirvlet ind i et virtuelt reality-spil, hvor indsatsen er høj.

The Limehouse Golem (2016)

Premiere 1. februar 2019
San­ge­r­in­den Eliza­beth “Lizzie” Cree må se sin fo­re­stå­en­de hæng­nings­død i øj­ne­ne, da hun bli­ver an­kla­get for at have dræbt sin mand John Cree. Lizzies død vir­ker uund­gå­e­lig, ind­til kri­mi­nal­in­spek­tør John Kil­da­re får til op­ga­ve at ef­ter­for­ske sa­gen om The Li­me­hou­se Go­lem – en for­bry­de­risk, be­reg­nen­de se­ri­e­mor­der, der dræ­ber uskyl­di­ge uden ind­byr­des for­bin­del­se, og ef­ter­la­der næ­sten ui­den­ti­fi­cer­ba­re lig samt sin sæ­reg­ne sig­na­tur i blod. In­tet er, hvad det ser ud til. Alle er mistænk­te – og alle har en hem­me­lig­hed.

Læs vores anmeldelse af The Limehouse Golem >

Horror Homes – sæson 1

Premiere 1. februar 2019
Drømmehjem bliver forvandlet til veritable rædselshuse, når svamp, maddiker, naturkatastrofer og andre ubehageligheder gør deres indtog.

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004)

Premiere 1. februar 2019
Et forskerhold tager ud for at finde en sjælden orkide uden at vide, at blomsten beskyttes af dødbringende anakondaer.

Rampage Out of Control (2018)

Premiere 6. februar 2019
Primatologen Davis Okoye holder sig normalt fra andre mennesker, men til gengæld deler han et ubrydeligt bånd med George, en ekstraordinært intelligent, sølvrygget gorilla, som han har passet siden den blev født. Men da et uautoriseret, genetisk eksperiment går meget, meget galt, muterer den ellers så følsomme abe til et rasende monster af gigantiske proportioner. Og som om det ikke er nok, bliver det snart chokerende klart for alle, at der samtidig er blevet skabt en række andre gale, gigantiske, genetisk muterede monstre. Mens de genetisk set nyfødte alfa monstre flænger sig tværs gennem Nordamerika og udsletter alt på deres vej, finder Okoye sammen med en miskrediteret genforsker i forsøget på at finde en modgift og pacificere de altødelæggende kæmper. Sammen tvinges de til at kæmpe sig gennem en lang række forskellige konfrontationer med meta dyrene i et desperat kapløb for ikke alene at forhindre den truende globale katastrofe, men også redde den oprindeligt så forskræmte gorilla, der engang var Okoyes bedste – og eneste – ven…

Læs vores anmeldelse af Rampage >

Pusterummet – Sæson 2

Premiere 9. februar 2019
En kriminalbetjent er i sorg efter et smerteligt tab og flytter tilbage til sin fredelige hjemby, men inddrages i en mordsag, som bringer mørke hemmeligheder for dagen.

Læs vores anmeldelse af Pusterummet sæson 2 (The Break) >

Dirty John – Sæson 1

Premiere 14. februar 2019
Forretningskvinden Debra Newells liv vendes på hovedet, da hun falder for løgnene og manipulationen fra svindleren John Meehan. Baseret på krimi-podcasten.

Læs vores engelske anmeldelse af Dirty John >

Bates Motel – Sæson 5

Premiere 20. februar 2019
Normans mentale helbred bliver forværret, da han skal gå ekstremt langt for at beskytte sine mørke hemmeligheder.

Van Helsing – Sæson 3

Premiere 25. februar 2019
Vanessa og Scarlet går i gang med at søge efter de fire Elders, hvis totem kan genoplive ‘The Dark One’, mens nye trusler fra Daywalker vampyrene vokser.

Shadowhunters: The Mortal Instruments – Sæson 3B

Premiere 26. februar 2019
Sagaen om Clary Fray og hendes eventyr med engle, dæmoner, vampyrer og varulve ender ud i en overraskende og spændende serieafslutning.

Red Dragon (2002)

Premiere 28. februar 2019
FBI-agenten Will Graham er gået på førtidspension, men bliver kaldt tilbage i tjenesten for at fange en massemorder, der går under navnet Tandfeen. Før Graham kan sætte en stopper for de brutale mord, må han først give Dr. Hannibal Lecter adgang til sine inderste tanker.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.