Paranormal Activity

Udkommer i USA (region 1) den 29. december 2009 som DVD og BluRay. 
Læs vores anmeldelse

The Final Destination

Den seneste film i serien kom desværre aldrig i biografen, hvilket er rigtig surt, da den er lavet i 3D, som IKKE fungerer optimalt på et TV. Men den udkommer altså på DVD og BluRay i Danmark den 16. februar 2010 fra SF Film. Den kan dog allerede erhverves i USA fra 5. januar 2010, hvis man er OK med en region 1 version.

District 9

Det genialle sydafrikanske Sci-Fi hit kommer på gaden den 12. januar 2010 som DVD og BluRay fra SF Film. Den kan dog allerede lejes fra den. 29. december 2009 – og købes som DVD region 1 fra 22. december 2009.
Læs vores anmeldelse

Halloween II

Den anden genindspilning af Halloween-serien udkommer på DVD og BluRay i USA (region 1) den 12. januar 2010.

Pandorum

Den udkommer i USA (region 1) den 19. januar 2010. Vi havde foretrukket at se den i biografen herhjemme, men den blev desværre fjernet fra dansk biografdistribution.

Zombieland

Filmen, der stadig kan ses i biografen herhjemme, udkommer på DVD og BluRay i USA den 2. februar 2010.

The Stepfather

Udkommer i USA (region 1) den 9. februar 2010 – men kan man også nå at se den i biografen herhjemme fra den 28. januar, såfremt den ikke bliver taget af plakaten inden da.

Book of Blood

Clive Barkers ‘Book of Blood’ kommer på lejemarkedet herhjemme den 9. februar 2010 fra SF Film. Den kan dog allerede nu købes som region 1.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg