Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix august 2019.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af august 2019 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i august 2019, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Down a Dark Hall (2018)

Premiere 1. august 2019
En teenagepige med problemer bliver sendt på en eksklusiv kostskole, hvor elevernes ekstraordinære evner har overnaturlige omkostninger.

Læs vores anmeldelse her >

Wu Assassins: Sæson 1 (2019)

Premiere 8. august 2019
En beskeden kok fra San Francisco bliver den seneste i en lang række snigmordere, der er udvalgt til at sikre, at den mystiske Wu-kraft ikke falder i de forkerte hænder.

Læs vores engelske anmeldelse her >

American Horror Story: Apocalypse – Sæson 8

Premiere 14. august 2019
American Horror Story sæson 8 er et crossover mellem første sæson af serien, Murder House, og tredje sæson, Coven, og handler om jordens undergang.

Repo Men (2010)

Premiere 14. august 2019
I en fremtid, hvor kunstige organer kan købes på kredit, må en organinddriver selv tage flugten, da han ikke længere har penge til afbetalingen for sit eget hjerte.

Mindhunter: Sæson 2 (2019)

Premiere 16. august 2019
‏Adfærdsvidenskabsafdelingens dræberinstinkter bevæger sig fra teori til praksis, da FBI går med i en højt profileret jagt på en seriebarnemorder.‏ 

Læs vores anmeldelse af sæson 2 >

Frontera verde – Miniserie (2019)

Premiere 16. august 2019
Da en ung kvinde fra Bogotá begiver sig ind i junglen for at efterforske fire kvindemord, støder hun på magi, nazister og sin egen virkelige oprindelse.

Læs vores engelske anmeldelse >

Better Than Us: Sæson 1 (2019)

Premiere 16. august 2019
I Moskva i en nær fremtid, hvor robotter er helt almindelige, ansætter en familie ubevidst en dræberandroide (Paulina Andreeva, The Method) til husholdningsarbejde.

Læs vores engelske anmeldelse >

Victim Number 8: Sæson 1 (2019)

Premiere 16. august 2019
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.

Læs vores engelske anmeldelse >

Waterworld (1995)

Premiere 16. august 2019
I en oversvømmet fremtidsverden bliver en mutantsejler, en smuk barpige og hendes unge pretegé skydeskiver for en ondskabsfuld pirat.

En kvindes skygge / Vertigo (1958)

Premiere 16. august 2019
En af Alfred Hitchcocks mest overbevisende spændingsfilm om en tidligere efterforsker, som er fuldkommen besat af en gift kvinde.

A Quiet Place (2018)

Premiere 20. august 2019

Familien Abbott – Lee, Evelyn og børnene Regan og Marcus – lever i en stille verden. Ikke en tavs verden, for vinden får træernes blade til at rasle. De kan høre vandet risle i åen. Men selv må de ikke lave den mindste lyd, der kan afsløre deres tilstedeværelse for de lurende monstre, der er sensitive over for den mindste, frembragte lyd. Lee kæmper en evig kamp for at beskytte sin familie og sikre dens overlevelse gennem stille landbrug og forsigtig færden på sandbestrøede gangstier og uden om knirkende gulvbrædder. Og selvfølgelig uden ord. Da Regan er døv, har familien lært tegnsprog. Al deres opfindsomhed går nu på at finde måder at være stille på… og deres største udfordring bliver, at Evelyn er gravid.

Læs vores anmeldelse af A Quiet Place >

Flatliners (2017)

Premiere 28. august 2019
En gruppe medicinstuderende udforsker livet efter døden ved midlertidigt at stoppe deres hjerter – uden at gøre sig klart, at eksperimentet har frygtelige bivirkninger.

Læs vores anmeldelse af Flatliners

13 bud: Sæson 1

Premiere 30. august 2019
To belgiske detektiver forfølger en serieangriber, der er inspireret af de ti bud.

Læs vores anmeldelse af 13 bud >

The Dark Crystal: Age of Resistance: Sæson 1

Premiere 30. august 2019
I denne forløber til fantasyklassikeren starter tre unge gelflinger et oprør mod den onde kejser, da de opdager en uhyggelig hemmelighed.

The A List: Sæson 1

Premiere 30. august 2019
Romantik, rivalisering – og et omfattende mysterie. På en lejrtur til en fjerntliggende ø bliver et fantastisk eventyr til et uhyggeligt mareridt.

Læs vores engelske anmeldelse af The A List

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.