Manden bag ‘Evil Aliens’ kommer med sin næste gyser den 12. juni, hvor ‘Doghouse’ har premiere i UK – vi skal nok ikke regne med at få den i de danske biografer.

En minibus fuld af enlige mænd er taget på mandetur for at komme sig oven på deres skilsmisser. De sætter dog uheldigvis kursen mod en by fuld af kvinder, der er blevet skøre af en luftbåren gift, der kun påvirker det stærke køn. Det forvandler dem til voldelige, blodtørstige kvindfolk, der kun anser mændene som deres bytte.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.