JU-ON: Origins er en ny horrorserie, der starter på Netflix til sommer. Den er baseret på filmen af samme navn, der fik en amerikansk remake med titlen The Grudge. Læs mere om den nye Netflix gyserserie og se første trailer her!

JU-ON: Origins skal nok tiltrække mange seere på Netflix, da det er en af de største japanske gyserfilm-hits. Umiddelbart er den kun overgået af Ringu (nok bedre kendt som The Ring).

Og dog, Godzilla er nok den største – på alle måder – men det er en anden horror subgenre, da vi er ude i monstre i stedet for spøgelser og dæmoner.

Den legendariske horrorfranchise, Ju-On, startede i 2000 med Ju-On: The Curse, der affødte en række efterfølgere samt flere amerikanske genindspilninger (under titlen The Grudge).

Nu er Ju-On klar til at skræmme igen, da Netflix Japan til sommer kommer med sin første horrorserie. Den har passende fået titlen JU-ON: Origins.

Plot og trailer til den kommende japanske Netflix-serie

Det officielle plot til JU-ON: Origins lyder således:

Den klassiske japanske gyserserie Ju-On er faktisk baseret på virkelige begivenheder, der foregik over fire årtier – og virkeligheden er mere hårrejsende end fantasien.

Du kan finde linket til horrorserien på Netflix her >

Herfra skal vi ærligt indrømme, at Ju-On aldrig var vores favorit franchise. Måske fordi den kom efter The Ring og mindede for meget om den. Ved senere gensyn er det alligevel blevet lidt bedre, men som udgangspunkt er den ikke på nogen toplister her på sitet.

Alligevel er det da ganske spændende med denne Netflix-serie, der er baseret på franchisen. Og ja, den skal da naturligvis både ses og anmeldes, når den udkommer på Netflix her til sommer.

JU-ON: Origins består af 6 afsnit og får premiere på Netflix den 3. juli 2020.

Se traileren til den nye japanske Netflix horrorserie nedenfor!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg