Hvis du ikke var en af de heldige, der så den til Premiere Surprise i Kinopalæet d. 4 juni, så har Danmarks største biograf forpremiere på ‘Drag me to hell’ lørdag d. 13. juni kl. 23.59.

Her hos Heavenofhorror.dk har vi længe glædet os til at se ‘Drag me to hell’, og nu er det muligt at få lov at se den i Imperial 6 dage før premieren – men det er kun denne ene dag, de viser den.

Der er allerede godt gang i billetsalget, så hvis du skal have gode plader, så slå til nu!

Vi ses derinde til en – formentlig – fantastisk oplevelse.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg