En THE CONJURING tv-serie er under udarbejdelse hos HBO Max, der skifter navn til Max. Tv-serien kommer til at foregå i samme univers som gyserfilm-franchisen. Læs mere om The Conjuring tv-serien her!

The Conjuring-universet bliver udvidet med en tv-serie. Warner Bros. Discoverys streamingtjeneste Max – der snart omdøbes fra HBO Max – er ved at udvikle en tv-serie baseret på gyserfilm-franchisen.

Der er endnu ingen plotdetaljer på plads, men tv-projektet kommer til at “fortsætte historien, der allerede er etableret i spillefilmene.”

James Wan, der instruerede både The Conjuring og The Conjuring 2, er også i forhandling om at blive executive producer.

Der er stadig ingen skuespillere eller manuskriptforfatter tilknyttet. Så lige nu vides det ikke, om Vera Farmiga og Patrick Wilson skal medvirke i deres roller som Lorraine og Ed Warren.

Gyserfilm i The Conjuring-universet indtil videre

Der er pt. udkommet følgende film i The Conjuring-universet:

Den næste gyserfilm, The Nun 2, udkommer den 7. september 2023 i de danske biografer. Det forventes også, at der kommer en The Conjuring 4 i 2024.

Vi ved endnu ikke, hvornår den nye The Conjuring tv-serie får premiere, men vi følger selvfølgelig op, når der er nyt.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg