Af en eller anden årsag mener amerikanerne, at ‘Martyrs’ har brug for en genindspilning – den er så på vej nu.

Manuskriptet skrives af Mark L. Smith (VacancyThe Hole 3D), og filmen produceres af Wyck Godfrey (Temple/Hill), som bl.a. producerer ‘Twilight’-filmene. Det i sig selv lyder jo som en helt forkert kombination – så hvordan det skal ende godt, må guderne vide. Men de går nok efter en helt anden målgruppe, end den originale franske ‘Martyrs’ henvendte sig til.

Se traileren til den brutale og geniale franske original ‘Martyrs’ nedenfor – og læs vores anmeldelse her.

Plottet for ‘Martyrs’:

Lucie, som har været forsvundet i over et år, bliver fundet hysterisk og ude af sig selv. Hun leder politiet til et gammelt slagteri, hvor hun har været indespæret. Selvom der ikke findes bevis for et seksuelt overfald, viser Lucie tegn på, at hun gentagne gange er blevet skadet og misbrugt på adskillige måder. Da hun er traumatiseret og ikke meget for at tale, er Lucie ikke i stand til at fortælle myndighederne om hendes tid i fangenskab eller om folkene, som holdt hende fanget der. Hun plages dog fortsat af tiden der, og 15 år senere får hun mulighed for hævn…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg