Filmen, der beskrives som en vild blanding af ‘Pretty in Pink’ og ‘Misery’, har for nylig vundet publikumsprisen ved TIFF 09 (Toronto International Film Festival) foran ‘Daybreakers’.

For at undgå en spøgelsesagtig skikkelse på vejen, kører gymnasieeleven Brent Mitchell sin bil ind i et træ, og dræber dermed sin far, der er passager. Brent bliver herefter konstant konfronteret med sin mors følelsesmæssige sammenbrud efter ulykken, og han flygter ind i en verden fyldt med marihuana og heavy metal for at blokere for sin smerte og skyldfølelse. Han har dog en god ting i sit liv; Sin kæreste Holly, en sød, smuk og omsorgsfuld pige og en drømmedate til hans skolebal. Men hans planer bliver modarbejdet af en foruroligende række af begivenheder, der involverer lyserød satin, glitter, sprøjter, negle, boremaskiner og en hemmelig beundrer. Brent er blevet skoleballets konge til en makaber, sadistisk begivenhed, hvor han er underholdningen.

Desværre er der endnu ingen trailer ude, da der er nogle problemer med rettighederne til musikken. Men vi holder øje…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg