Yam Laranas er manden bag den filippinske ‘Sigaw’ og den amerikanske remake af samme film, ‘The Echo’, som vi tidligere har nævnt.

I ‘Patient X’ medvirker Heart Evangelista, Richard Gutierrez, Cristine Reyes, Miriam Quiambao, Wendell Ramos, TJ Trinidad og Elvis Gutierrez.

Efter tyve år fanger det lokale politi morderen af en ældre bror til en ung dreng. I mellemtiden er den unge dreng vokset op og blevet læge, og han må tage tilbage til sin gamle bydel og stå over for morderen selv. Han opdager dog, at morderen er Aswangs (folkloristiske, filippinske vampyr-lignende væsner), og de udgør en dødelig trussel ikke blot for ham, men også for hele byen.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg