Selvom Annabelle 2 har premiere om under et år, har vi hidtil ikke fået meget information om filmen – men nu er der lidt nyt!

Miranda Otto (Ringenes Herre) og Stephanie Sigman (Spectre) har scoret to af de bærende roller i opfølgeren til Annabelle fra 2014, der var en spin-off the Nattens Dæmoner. Miranda Otto skal spille en deform og isoleret hustru til dukkemageren, der lavede Annabelle. Ægteparret havde en datter, der døde 20 år før, men har levet alene lige siden – lige indtil en dag hvor en nonne (Stephanie Sigman) og nogle piger banker på deres dør for at søge ly. Men det er ikke ly, de får – for Annabelle har skumle planer med de nye husgæster.

Det lyder som om, at man går i en lidt anden retning i forhold til den første film, så det bliver interessant at se, hvad den svenske instruktør David F. Sandberg (Lights Out) kan gøre med filmen, der begynder optagelserne i Los Angeles i juli. Han har udtalt følgende om filmen:

“I don’t think I can give too many details at this point, but it’s not a continuation of the first film. That’s one of the many things that enticed me with the project, that it’s new story. Also the setting and the time period of this one is perfect for a horror movie. The script is really good, and I think that this is a sequel that will actually be better than the original. The ‘Godfather II of creepy doll movies’ as I like to call it.”

Annabelle 2 er sat til at få premiere i de danske biografer den 10. august 2017.

Annabelle 2

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg