Læsetid ca. < 1 minut

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi efterhånden er meget på stikkerne, når der kommer nye franske og spanske horrorfilm på markedet, da de oftest klarer det rigtig godt på den front. Nu er der en ny fransk horrorfilm på vej.

Chris er en ung mand, hvis forældre blev brutalt dræbt for 11 år siden, på samme dag som Halleys komet kan ses fra jorden. I aften vil en ny komet kunne ses, og alle i Chris’ bygning gør klar til en fest for at fejre begivenheden. Der er endda en apokalypse-teori som går omkring. Efterhånden som natten falder på, begynder Chris at opdage, at folk opfører sig underligt – og det lader til at være forbundet med kometen. Folk bliver desorienterede og voldelige, og der går ikke lang tid før de begynder at mutere til noget hinsides denne verden. I en kamp for overlevelse må Chris forsøge at flygte fra sin bygning med hjælp fra nogle andre beboere – men vil de nå ud i live?

‘Dead Shadows’ er instrueret af David Cholewa og skuespillerholdet består af bl.a. Fabian Wolfrom, Gwendolyn Gourvenec, John Fallon og Laurie Cholewa. Den bliver vist til Cannes Filmfestivalen, der løber i perioden 11-22. maj, og den er sat til at få almindelig premiere i 2012. Så vi følger den spændt og afventer især en trailer.