Den britiske thriller ‘Retreat’ – med et stjernecast – har nu både en trailer og en poster at vise frem.

Vi har tidligere skrevet om ‘Retreat’, som er en britisk thriller med stjernerne Cillian Murphy, Thandie Newton og Jamie Bell i hovedrollerne. Der er nu kommet både en trailer og en poster til filmen, som Sony Pictures netop af sikret sig de amerikanske rettigheder til.

Intet nyt om en evt. premieredato endnu.

Plottet:

Et ægtepar lejer en afsidesliggende hytte på en lille ø, hvor de vil forsøge at redde deres ægteskab. Men en dag finder de en fremmed mand, der er skyllet i land – og han er bevæbnet. Han advarer dem om, at der er udbrudt en virus på fastlandet, der har slået alle ihjel. Derefter begynder et psykologisk spil at forme sig…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.