Vi følger Sally, en ung pige, der flytter til Rhode Island for at bo hos sin far og hans nye kæreste i et palæ fra det 19. århundrede palæ de er ved at modernisere. Mens kigger sig omkring i huset, begynder Sally at høre stemmer, der viser sig at komme fra skabninger i kælderen, hvis skjulte dagsorden er at gøre hende til en af dem.

Filmen er instrueret af Guillermo del Toro’s protege, Troy Nixey. Del Toro producerer sammen med Mark Johnson. Guy Pearce, Katie Holmes og Bailee Madison spiller hovedrollerne.

Se ‘Don’t be afraid of the Dark’ i biografen fra den 29. september – og husk at deltage i vores konkurrence om 2 fribilletter, hvis du ikke allerede har gjort det.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.