For nylig fik vi et lille klip fra filmen, som ikke rigtig sagde så meget om selve handlingen. Men nu får vi altså en rigtig trailer til ‘Coldwater’.

Plottet til ‘Coldwater’ er følgende:

Andre er ved at komme sig fra en nylig ulykke, og han indvilliger i at hjælpe sin ven Robert med at overtage et hus-passer job i et usædvanligt hjem beliggende i hjertet af Coldwater Canyon. Som dagen bliver til nat, står André over for nogle meget mærkelige hændelser, der får ham til at tro, at han ikke er der alene, og nogen eller noget holder øje med ham.

‘Coldwater’ er instrueret af Dave Parker (‘The Hills Run Red’, 2009). Medvirkende er Ivan Djurovic (51), Rick Irwin (The Dead Hate the Living!), Sanny Van Heteren (Hellraiser: Revelations), James Duval (Donnie Darko) m.fl.’Coldwater’ får premiere den 2. oktober til Big Bear Horro-Fi Film Festival.

Følg også filmens Facebook-side

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.