Vi får en spansk genindspilning af den franske À l’intérieur – dog med engelsk tale.

À l’intérieur (med den internationale titel Inside) har sat sig fast på mange gyserfans’ nethinder, da den er særdeles brutal. Men vi ved jo godt, at amerikanerne ikke er meget for at se film med undertekster, så nu slår stærke kræfter sig sammen om at lave en engelsk-sproget genindspilning.

Det er [REC] manuskriptforfatterne Jaume Balagueró og Manu Diez, Kidnapped / Secuestrados instruktør Miguel Vivas, og producenterne Adrián Guerra og Núria Valls fra Nostromo Pictures (Buried, Red Lights), der går sammen om at lave en genindspilning af Inside, som var Alexandre Bustillo og Julien Maury’s debutfilm i 2007.

Plottet er følgende:

Filmen følger en gravid kvinde, der for nylig er blevet enke, så hun bor nu alene i en nyt hjem, der ligger isoleret. En dag modtager hun en særdeles uvelkommen gæst: En aggressiv kvinde, der vil gøre ALT for at stjæle hendes ufødte barn!

Embankment Films’ Tim Haslam siger:

“Jaume had this great idea for the remake, and with Manu, they’ve reimagined the original film as a very classy and tense thriller.”

“With two great female characters fighting to be a mother, Miguel Ángel brings his distinct vision, setting up the film as a tense, sustained set piece that will keep audiences on the edge of their seats, for sure.”

Embankment Films solgte filmen ind til distributørerne ved AFM, og så gik begyndte indspilningerne af filmen i februar 2016. Hovedrollerne spilles af Rachel Nichols (P2, The Amityville Horror, Star Trek) og Laura Harring (Mulholland Drive).

Inside får premiere til Sitges Film Festival den 7. oktober 2016, hvor den bliver åbningsfilmen.

Inside genindspilning

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg