AMC har netop annonceret, at The Walking Dead sæson 7 kommer oktober 2016.

Serien klarer sig fremragende med gode seertal, så det kommer ikke som nogen større overraskelse, at den får endnu en sæson.

Sæson 6 af serien er pt. i fuld gang i USA samt på DR3, der kun er få uger bagud.

:: OPDATERING JUNI 2016 ::

Sæson 7 af The Walking Dead bliver IKKE vist på DR3, da de ikke har kunne lave en fornuftig aftale om streaming-rettigheder.

I Sverige vises The Walking Dead sæson 7 på Kanal 9 et døgn efter USA, mens FOX i Norge viser den samtidig med USA.

Læs også om vores oplevelse med The Walking Dead-forlystelsen i Universal Studios >

The Walking Dead - Sæson 7 - Limited Steelbook (Blu-ray)

KØB Steelbook Blu-ray

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.