Så er der kommet en helt ny teaser trailer til efterfølgeren af den spanske gyser .

Det er samme team, Balagueró og Plaza, der står bag historien igen.

Historien i [REC] 2 skulle foregå et par timer efter den første film, hvor der sendes et nyt team ind i bygningen, og Manuela Velasco vender tilbage i rollen som Ángela Vidal.

På det officielle website rec2lapelicula.com kan man fra juli lege rundt som first-person og opleve sit eget eventyr fra filmen.

Vi afventer stadig om filmen kommer til de danske biografer, men andre steder i Europa har den premiere i efteråret/vinteren.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.