Netflix følger op på successen for Stranger Things tv-serien med talkshowet Beyond Stranger Things, hvor der diskuteres ALT om Stranger Things sæson 2.

Beyond Stranger Things består af 7 afsnit, hvor skuespillere og instruktører fortæller om Stranger Things sæson 2.

Med andre ord tales der både om, hvad der foregår bag kulisserne, og vi får diverse analyser af sæson 2. Alt sammen for at publikum kan få mest muligt ud af den nye sæson af Stranger Things.

I øvrigt kan vi på det varmeste anbefale at komme i gang med sæson 2 af Stranger Things hurtigst muligt. Vi har straks kastet os over serien og er absolut begejstrede!

Netflix anbefaler naturligvis også, at man først ser talkshowet, efter man har set sæson 2 færdig. Ellers kan man nemlig ikke undgå spoilers!

Du kan dog se en trailer for efter-showet Beyond Stranger Things nederst i dette indlæg.

Linnea Berthelsen Stranger Things

Dansker har nøglerolle i Stranger Things sæson 2

Den ukendte danske skuespiller Linnea Berthelsen har fået en ret væsentlig rolle i sæson 2. Hun spiller Kali (eller “Roman” ifølge IMDb) og er med allerede fra første afsnit, så der er fokus på hende helt fra starten. Hun gemmer sig i øvrigt bag én af maskerne på billedet ovenfor.

Linnea Berthelsen spiller en karakter med særlige kræfter – præcis som vi så fra Eleven i sæson 1. En yderligere forbindelse afsløres også helt fra starten, da hun har 008 tatoveret på armen, hvor Eleven har 011.

Karakteren, spillet af Linnea Berthelsen, hedder dog ikke Eight i Stranger Things, men som først nævnt Kali / Roman. Det andet var ellers nærliggende, men måske også lidt for plat.

Se Stranger Things sæson 2 før din nabo!

Selvom vi efterhånden har et had-kærligheds forhold til at binge-watche helt nye sæsoner, så kan det varmt anbefales med Stranger Things. Og ja, sæson 2 er lige så fantastisk og 80’er kitsch som sæson 1. Grunden til at se den lynhurtigt er dog, at man ellers risikerer spoilers.

Jeg elsker faktisk at “binge-watche” en hel serie, der allerede er afsluttet, så man kan sluge 3-4 sæsoner med lynets hastighed. Men lige når det gælder disse længeventede Netflix serier, har man nærmest intet valg. Det er om at se hele sæsonen omgående eller få spoilet handlingen.

Og ikke kun er fornøjelse hurtigt overstået, der er også irriterende længe til næste sæson. Og ja, der kommer naturligvis en sæson 3 af Stranger Things.

Men stopper jo ikke en mega-succes midt i det hele!

Du kan se Stranger Things sæson 2 og Beyond Stranger Things på Netflix fra 27. oktober 2017.

Så ved man ligesom, hvad Halloween weekenden passende kan bruges på.

Og så kan du se traileren til Beyond Stranger Things lige her:

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg