Netflix har leveret en række tv-serier af høj kvalitet de seneste år, så vi er voldsomt begejstrede over, at de over sommeren kommer med horror tv-serien Stranger Things.

Stranger Things (2016)Stranger Things foregår i Hawkins Indiana i 1980’erne, hvor vi følger eftersøgningen af en ung dreng, der er forsvundet under meget mystiske omstændigheder. Hans mor (spillet af Winona Ryder) undersøger drengens forsvinden sammen med de lokale myndigheder, hvilket optrævler en række mysterier omhandlende nogle tophemmelige eksperimenter foretaget af staten, nogle skræmmende overnaturlige kræfter samt en meget mærkelig lille pige. Stranger Things er en kærlighedserklæring til kultklassikerne fra 80’erne og en coming-of-age historie om tre drenge i et mystisk samfund.

Udover Winona Ryder er også Matthew Modine (Full Metal Jacket), David Harbour (Banshee, Suicide Squad), Charlie Heaton (Shut In), Finn Wolfhard (It), Natalia Dyer og Millie Brown med i serien, der er skabt af brødrene Matt og Ross Duffer, som står bag Hidden – sidstnævnte har også skrevet nogle afsnit af M. Night Shyamalan serien Wayward Pines.

Stranger Things består af otte 1-times afsnit og får premiere på Netflix i alle lande den 15. juli 2016.

Stranger Things 1
Stranger Things
Stranger Things 3
Stranger Things 4

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg