Netflix har leveret en række tv-serier af høj kvalitet de seneste år, så vi er voldsomt begejstrede over, at de over sommeren kommer med horror tv-serien Stranger Things.

Stranger Things (2016)Stranger Things foregår i Hawkins Indiana i 1980’erne, hvor vi følger eftersøgningen af en ung dreng, der er forsvundet under meget mystiske omstændigheder. Hans mor (spillet af Winona Ryder) undersøger drengens forsvinden sammen med de lokale myndigheder, hvilket optrævler en række mysterier omhandlende nogle tophemmelige eksperimenter foretaget af staten, nogle skræmmende overnaturlige kræfter samt en meget mærkelig lille pige. Stranger Things er en kærlighedserklæring til kultklassikerne fra 80’erne og en coming-of-age historie om tre drenge i et mystisk samfund.

Udover Winona Ryder er også Matthew Modine (Full Metal Jacket), David Harbour (Banshee, Suicide Squad), Charlie Heaton (Shut In), Finn Wolfhard (It), Natalia Dyer og Millie Brown med i serien, der er skabt af brødrene Matt og Ross Duffer, som står bag Hidden – sidstnævnte har også skrevet nogle afsnit af M. Night Shyamalan serien Wayward Pines.

Stranger Things består af otte 1-times afsnit og får premiere på Netflix i alle lande den 15. juli 2016.

Stranger Things 1
Stranger Things
Stranger Things 3
Stranger Things 4