Der er en ny skummel thriller serie på vej fra FOX, og det er med gedigne kræfter bag.

En Secret Service agent tager til Wayward Pines, Idaho, i jagten på to agenter, der er forsvundet i den idylliske by. Han finder dog hurtigt ud af, at han aldrig kan komme ud af Wayward Pines i live.

Wayward Pines er produceret af bl.a. M. Night Shyamalan, og den er fyldt med Oscar nominerede skuespillere såsom Matt Dillon, Terrence Howard, Melissa Leo og Juliette Lewis. Derudover er der andre kendte ansigter som Shannyn Sossamon, Carla Gugino og Toby Jones.

M. Night Shyamalan har instrueret første afsnit, som bliver vist på FOX i USA i 2015.

Se traileren til serien nedenfor.

wayward pines

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.