Se hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i juni 2023.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i juni 2023 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

The Days (Miniserie)

Premiere den 1. juni 2023

Anklaget af nogle, hyldet som helte af andre. De involverede fra Fukushima-ulykken møder en usynlig, livsfarlig trussel – og en atomkatastrofe uden fortilfælde.

Læs vores engelske THE DAYS anmeldelse >

Vortex: Sæson 1 (2023)

Premiere den 2. juni 2023

Efter at have fået kontakt med sin afdøde hustru ved et tilfælde forsøger en politimand at stoppe den mystiske ulykke, der kostede hende livet.

Læs vores engelske VORTEX anmeldelse >

Spillekort – en morders signatur (2023)

Premiere den 9. juni 2023

Et spillekort efterladt på et mordsted forbinder en række mord i denne dokumentarserie, som følger i sporet på en berygtet seriemorder, der terroriserede Spanien i 2003.

Læs vores engelske anmeldelse >

Let Him Go (2020)

Premiere den 13. juni 2023

Efter deres søn dør, og deres svigerdatter gifter sig påny med en voldelig mand, drager et aldrende par ud for at redde deres barnebarn fra hans magtfulde nye familie.

Run & Gun (2022)

Premiere den 13. juni 2023

En tidligere forbryder tvinges til at acceptere en sidste opgave og må konfrontere sin voldelige fortid for at besejre sine luskede arbejdsgivere og beskytte sin familie.

When Missing Turns to Murder: Sæson 2

Premiere den 14. juni 2023

Ved hjælp af vidneudsagn fra familie og venner ser denne dokumentarserie på sager i Storbritannien, hvor efterforskningen af forsvundne personer forværrede situationen.

Black Mirror: Sæson 6 (2023)

Premiere 15. juni 2023

Vanvittige fortællinger går amok i denne surrealistiske antologiserie, der afslører menneskets værste sider, største opfindelser og meget mere.

Læs vores BLACK MIRROR S6 anmeldelse >

Extraction 2 (2023)

Premiere den 16. juni 2023

Efter at have været døden nær tager elitesoldaten Tyler Rake på en ny, farlig mission, hvor han skal redde en skrupelløs gangsters familie ud af fængslet.

Læs vores EXTRACTION 2 anmeldelse >

Para Betina Pengikut Iblis (2023)

Premiere den 16. juni 2023 (kun med engelsk kontoindstilling)

Three women pawned their faith and became the devil’s slaves for revenge and worldly pleasures.

Læs vores engelske anmeldelse >

The Village (2023)

Premiere den 16. juni 2023 

I en tidligere idyllisk by, som nu domineres af et stort affaldsanlæg, drømmer en ung mand om at ændre den tunge skæbne, som binder ham til stedet.

Læs vores engelske anmeldelse >

Voyagers (2021)

Premiere den 20. juni 2023 

En ekspedition til en fremmed planet ender i kaos, da de unge passagerer opdager, at de bliver manipuleret gennem et kemisk stof.

Hedebølge / Heatwave (2022)

Premiere den 21. juni 2023 

Claire har både et nyt job og en spirende romance, men hendes liv tager en drejning, da hun møder sin chefs hustru – og bliver fanget i en storm af bedrag.

Læs vores HEDEBØLGE anmeldelse >

Sovende hunde / Sleeping Dog: Sæson 1 (2023)

Premiere den 22. juni 2023 

En tidligere detektiv, der nu bor på gaden, leder efter sandheden, da et nyt dødsfald rejser nogle foruroligende spørgsmål om en tilsyneladende afsluttet mordsag.

Læs vores SOVENDE HUNDE anmeldelse >

Skull Island (animationsserie)

Premiere den 22. juni 2023

En gruppe eventyrer lider skibsnød i det sydlig Stillehav og støder på et menageri af frygtelige væsener – ikke mindst kæmpeaben Kong.

Catching Killers: Sæson 3 (2023)

Premiere den 23. juni 2023

Efterforskerne fra berømte sager om seriemord afslører forfærdelige og uhyggelige detaljer fra deres ekstraordinære arbejde i denne serie om virkelige forbrydelser.

Læs vores CATCHING KILLERS s3 anmeldelse >

Run Rabbit Run (2022)

KOMMER IKKE PÅ DANSK NETFLIX ALLIGEVEL! Premiere på VOD 12. juli 2023.

I gyserfilmen Run Rabbit Run spiller Sarah Snook en fertilitetslæge, der tror indædt på livet, døden og videnskabelige fakta. Men da hendes unge datter begynder at opføre sig mærkeligt, må hun udfordre sine egne værdier og konfrontere et spøgelse fra sin fortid.

Delete: Sæson 1 (2023)

Premiere den 28. juni 2023

Et kompliceret forhold med hemmeligheder at skjule, og et grumt spørgsmål at overveje: hvem vil du slette fra dit liv?

The Witcher: Sæson 3 – Del 1 (2023)

Premiere den 29. juni 2023

Geralt af Rivia er en muteret monsterdusørjæger, der rejser frem mod sin skæbne i en turbulent verden, hvor mennesker ofte viser sig at være mere onde end monstre.

Don’t Breathe 2 (2021)

Premiere den 30. juni 2023

En selvhjulpen blind veteran træner sin adoptivdatter til at kunne klare enhver fare, men de bliver begge overfaldet, da en hævngerrig fremmed ankommer fra fortiden.

Læs vores Don’t Breathe 2 anmeldelse (engelsk) >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg