The Rain sæson 3 kommer på Netflix den 6. august 2020, og der er nu kommet en trailer til den danske sci-fi serie. Se traileren her!

The Rain sæson 3 er den sidste sæson af den danske Netflix-serie, der har taget verden med storm. Det er en af de mest populære ikke-engelske serier, Netflix har produceret, med over 30 millioner seere indtil videre.

Men den 6. august udkommer den allersidste sæson, der fortsætter direkte, hvor sæson 2 sluttede. Her får vi at se, hvordan virusset kan bremses.

Læs evt. også vores anmeldelse af The Rain sæson 1 og sæson 2.

THE RAIN sæson 3

Det officielle plot til The Rain sæson 3 lyder som følgende:

Den ene vil redde verden, den anden vil skabe en ny. Slaget skal endnu en gang stå mellem Rasmus og Simone, mens de kæmper for at redde det, der er tilbage af menneskeheden, som vi kender den. Virusset kan bremses. Med visse omkostninger.

I sæson 3 vender følgende skuespillere tilbage: Alba August (Simone), Lucas Lynggaard Tønnesen (Rasmus), Mikkel Boe Følsgaard (Martin), Sonny Lindberg (Jean), Lukas Løkken (Patrick), Clara Rosager (Sarah), Evin Ahmad (Kira), Nathalie Madueño (Fie) og Johannes Kuhnke (Sten).

Blandt nye medvirkende ses Rex Leonard (Daniel), Cecilia Loffredo (Luna), Henrik Birch (Lars) og Annemette Andersen (Trine).

Alle seks afsnit af sidste sæson får premiere på Netflix den 6. august 2020.

Læs også: Vores anmeldelse af The Rain sæson 3 her >

Se den officielle trailer nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg