The Rain sæson 3 kommer på Netflix den 6. august 2020, og der er nu kommet en trailer til den danske sci-fi serie. Se traileren her!

The Rain sæson 3 er den sidste sæson af den danske Netflix-serie, der har taget verden med storm. Det er en af de mest populære ikke-engelske serier, Netflix har produceret, med over 30 millioner seere indtil videre.

Men den 6. august udkommer den allersidste sæson, der fortsætter direkte, hvor sæson 2 sluttede. Her får vi at se, hvordan virusset kan bremses.

Læs evt. også vores anmeldelse af The Rain sæson 1 og sæson 2.

THE RAIN sæson 3

Det officielle plot til The Rain sæson 3 lyder som følgende:

Den ene vil redde verden, den anden vil skabe en ny. Slaget skal endnu en gang stå mellem Rasmus og Simone, mens de kæmper for at redde det, der er tilbage af menneskeheden, som vi kender den. Virusset kan bremses. Med visse omkostninger.

I sæson 3 vender følgende skuespillere tilbage: Alba August (Simone), Lucas Lynggaard Tønnesen (Rasmus), Mikkel Boe Følsgaard (Martin), Sonny Lindberg (Jean), Lukas Løkken (Patrick), Clara Rosager (Sarah), Evin Ahmad (Kira), Nathalie Madueño (Fie) og Johannes Kuhnke (Sten).

Blandt nye medvirkende ses Rex Leonard (Daniel), Cecilia Loffredo (Luna), Henrik Birch (Lars) og Annemette Andersen (Trine).

Alle seks afsnit af sidste sæson får premiere på Netflix den 6. august 2020.

Læs også: Vores anmeldelse af The Rain sæson 3 her >

Se den officielle trailer nedenfor.