JJ Abrams siger, at ‘Super 8’ intet har at gøre med ‘Cloverfield’. Han udtaler: "You have to check [out the trailer]," … "But it has nothing whatsoever to do with Cloverfield, despite your expert reporting."

Så nu går gætterierne så videre på, at ‘Super 8’ er et samarbejde mellem JJ Abrams og Steven Spielberg, som der tidligere har været snak om skulle være på vej. Svaret kommer (måske) fredag morgen, hvor traileren bliver vist foran premieren på ‘Iron Man 2’ i USA. Der er en speciel tidslås på filmen, så ingen kan se den før premieredagen.

Vi følger spændt sagen…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.