Nu er sæson 1 af True Detective slut, og vi kan vist roligt sige, at det var en af de mest creepy serier, vi længe har set! Hele stemningen i finale-afsnittet mindede utroligt meget om Texas Chainsaw Massacra, så det var en klam fornøjelse.

Vi ved, at hver sæson kommer til have sin egen historie og skuespillere, men vi ved ikke hvem, der skal være med i næste sæson.

Seriens skaber Nic Pizzolatto udtaler følgende:

I realize I need to keep being strange. Don’t play the next one straight,” Pizzolatto said. “This is really early, but I’ll tell you [it’s about] hard women, bad men, and the secret occult history of the United States transportation system.”

Pizzolatto siger ligeledes, at hans historie er “populated with rich female characters,” så måske får vi denne gang kvindelige betjente, der vil være “mirrors to reflect some aspect of Rust (McConaughey) or Marty (Harrelson).

Vi venter spændt på mere nyt om dette!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg