CBS satser helt sikkert på at få et serie-hit, når de starter op med sci-fi/thriller-serien Extant den 9. juli.

Den Steven Spielberg producerede TV-serie har Halle Berry i hovedrollen, som astronauten Molly, der vender hjem til familien efter 1 år alene i rummet. Men hun kommer ikke hjem alene – hun er blevet gravid i mellemtiden!

Udover Halle Berry ser vi andre kendte navne som Goran Visnjic (Skadestuen), Camryn Manheim (Advokaterne) og Louis Gossett Jr. (Jernørnen) i serien.

Om serien kommer til Danmark, vides endnu ikke. Men med de navne, er der en god chance for det.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.