Blodig Weekend 2023 byder på en række spændende gyserfilm, så vi har udvalgt nogle af de film, vi kan anbefale. Der er guf for gyserfans, så det er bare om at sikre sig billetter til Blodig Weekend filmfestival-visninger i 2023!

Blodig Weekend 2023 nærmer sig, og som altid har de en række genrefilm på programmet, som du ikke lige får mulighed for at se andre steder. Vi er i den heldige situation, at vi har set mange af de film, der kommer på Blodig Weekend 2023. Vi har nemlig allerede anmeldt dem til vores internationale søsterside heavenofhorror.com.

Derfor kommer vi her med vores anbefaling til gyserfilm og genrefilm, som vi har set og mener, at du virkelig ikke bør snyde dig selv for. Du kan se det fulde Blodig Weekend 2023 program her, hvor du også kan finde link til billetkøb.

Blodig Weekend afholdes den 22. – 26. november 2023 i Empire Bio i København, og vi har udvalgt film til alle dage i perioden.

Project Wolf Hunting

Onsdag den 22. november kl. 20.00

PROJECT WOLF HUNTING er en ultra-blodig action-gyserfilm fra Sydkorea med en 90’er retro-stemning, der fungerer perfekt. Vi er nærmest ude i Raid møder Predator på en ekstrem blodig måde – det siger næsten sig selv!

Du kan læse vores engelske filmanmeldelse af PROJECT WOLF HUNTING her >

Eksorcisten

Torsdag den 23. november kl. 19.00

EKSORCISTEN er en klassiker, som alle gyserfans bør se. Den bliver nu vist i 4K extended version, der aldrig har været vist i danske biografer før! Det betyder også, at du får den famøse scene med, hvor Regan går baglæns ned af trappen. Den er nemlig slet ikke med i originalversionen fra 1973.

Filmen introduceres af Lektor Emil Bjørn Hilton Saggau fra Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved Københavns Universitet.

Feed Me

Fredag den 24. november kl. 16.30

FEED ME er en gyserkomedie om en virkelig vanvittig kannibal. Men i det mindste er han ærlig omkring sin hang og trang til menneskekød, hvorfor han finder frivillige “leverandører” af sin yndlingsspise. Det giver en helt anden slags kannibalhistorie. Den er helt sikkert ikke for sarte sjæle!

Daniel Hartvig Nielsen fra Kino.dk introducerer filmen.

Du kan læse vores engelske filmanmeldelse af FEED ME her >

Where the Devil Roams

Lørdag den 25. november kl. 16.30

WHERE THE DEVIL ROAMS er en gyserfilm fra Adams-familien, der tidligere har givet os bl.a. Hellbender. Det er en foruroligende og fascinerende fortælling, som vi slet ikke kunne slippe. Hele stemningen er simpelthen tryllebindende!

Efter filmen vil der være Q&A med The Adams Family (instruktørerne Toby Poser og John Adams).

Du kan læse vores engelske filmanmeldelse af WHERE THE DEVIL ROAMS her >

When Evil Lurks

Søndag den 26. november kl. 19.00

WHEN EVIL LURKS er en gyserfilm fra Argentina. Den kommer fra filmskaberen, der gav os Aterrados (Terrified), som vi elskede her hos Heaven of Horror. Ligesom hans forrige film har denne mange virkelig brutale og chokerende øjeblikke.

Bjarke Friis Kristensen fra Kino.dk introducerer filmen.

Du kan læse vores engelske filmanmeldelse af WHEN EVIL LURKS her >

Megalomaniac

Søndag den 26. november kl. 21.00

MEGALOMANIAC er en gyserfilm fra Belgien, der handler om en seriemorder og dennes voksne børn, der har haft den mest groteske og forfærdelige opvækst. Det lyder måske lidt vel meget som et gyser-drama, men vi er helt sikkert ude i en seriemorder-gyserfilm her.

Efter filmen vil der være Q&A med instruktør Karim Oeulhaj.

Du kan læse vores engelske filmanmeldelse af MEGALOMANIAC her >

Udover ovenstående film er der også et par film, vi ikke har set, som vi selv ser frem til at opleve. Blandt andet den franske Vermin, som bestemt ikke skulle være til folk, der hader edderkopper!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg