I 1962-64 spredte en seriemorder frygt i Boston, USA. Han nåede at voldtage og myrde 11 kvinder, og han blev hurtigt døbt Boston-kvæleren (The Boston Strangler).

I 1965 tilstod den 34-årige Albert DeSalvo mordene samt 2 ekstra mord, men pga. bevismangel blev han “kun” dømt for nogle røverier og seksualforbrydelser. Men i 1973 blev DeSalvo dræbt i fængslet under uopklarede omstændigheder. Efterfølgende viser DNA analyser, at DeSalvo ikke kan have begået alle mord, som altså aldrig er blevet fuldt opklaret.

Historien er blevet filmatiseret flere gange – den mest kendte er nok ‘Boston kvæleren‘ fra 1968 med Tony Curtis og Henry Fonda i hovedrollerne, og nu vil Warner Bros. altså prøve at lave en ny version.

Casey Affleck (Gone Baby Gone, The Killer Inside Me) har været med til at pitche idéen til Warner Bros., og han regner også med at spille en af de centrale politibetjente samt producere filmen. Chuck Maclean skriver manuskriptet, som vil blive i stil med ‘Se7en’ og ‘Zodiac’.

Vi følger filmen…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.