Historien handler om en invasion af New York City, da byen bliver ramt af en vampyr-virus – siden hen breder det sig til resten af verden! Den fortæller også om vampyr-racens oprindelse helt tilbage til det Gamle Testamente.

Det lader til, at de går i gang med at filme pilot-afsnittet i august 2013, direkte efter biograffilmen ‘Pacific Rim’ udkommer i juli 2013. Det forventes, at FX (som også står bag bl.a. American Horror Story) vil have serien klar til visning 2014.

Guillermo siger yderligere, at de har tænkt sig at lave serien så brutal som muligt, så de følger bøgerne.

Hvis man ikke kan vente så længe, kan man altid kaste sig over tegneserie-versionen, som udkommer i morgen i USA, og i UK den 27. november 2012. Du kan bestille den her.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg