For dem der har set ‘Wolf Creek’ vil dette nok være en rigtig god nyhed: ‘Wolf Creek 2’ er nu på skinnerne.

‘Wolf Creek’ satte gang i hjertebanken og håndsved, da den udkom i 2005, og nu er det så meddelt, at Greg McLean er tilbage i instruktørstolen for at lave ‘Wolf Creek 2’. Greg McLean har – udover ‘Wolf Creek’ – kun lavet den udmærket krokodille-gyser ‘Rogue’, så det er en glædelig nyhed for os, at han nu skal i gang igen.

Udover Greg McLean er den ækle hovedrolleindehaver John Jarratt tilbage i rollen som den pykopatiske og perverse Mick Taylor, der elsker at voldtage, torturere og myrde turister i den australske ødemark. John Jarratt var ligeledes med i ‘Rogue’, så de to kører et fint samarbejde.

Der er intet nyt om udgivelsesdato endnu, men vi følger sagen…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.