Så har ‘Jennifer’s Body’ fået en ny poster, der ikke blot er en kopi af teaser posteren (og senere DVD coveret) til HBO’s vampyr TV-serie ‘True Blood’.

Det har længe undret mange, at den kommende horror-comedy ‘Jennifer’s Body’ havde en poster, der reelt blot var en remake af markedføringsmaterialet til ‘True Blood’ (se de to posters op mod hinanden herunder).

Efter trailerens premieren – både den officielle til biografen, som vises før Sacha Baron Cohen’s nyeste film ‘Brüno’ og Red Band versionen, som verserer online – er der nu kommet en officiel poster til ‘Jennifer’s Body’, som er helt sin egen. Godt nok spilles der heftigt på ‘naughty school-girl’ clichéen, men eftersom filmen tydeligvis gør det samme, passer det perfekt.

I første version lå Megan Fox blot på et kateder, men denne version fik hurtigt kritik for på ingen måde at indikere horror. Derfor er nedenstående nu kommet, hvor en tredje hånd illustrerer, at der er mere end, hvad man umiddelbart ser ved første øjekast.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.